1 2 3 4 5

unnamed

US ROYALTY TRUSTS 2012 PV10 ASSUMPTIONS

Najnovije Vesti

Energetika u svetlu geopolitičkih promena
07 feb 2017 02:13

    Energija odnosno energenti imaju [ ... ]

Energetska održivost
01 nov 2016 15:51

Kako je na kraju novac taj koji presuđuje , šta  [ ... ]

Promocija knjige "Era ruskog gasa - Gas i globalna...
23 okt 2016 12:08

  Srećko Đukić "Era ruskog gasa - Gas i g [ ... ]

NOVA ENERGETSKA MAPA BALKANA
30 avg 2016 13:44

Na energetskom polju odvijaju se dva paralelna pro [ ... ]

„SEVERNI TOK 2“ PUT KA OŽIVLJAVANJU„JUŽNOG TOKA“...
12 maj 2016 01:40

Pošto Nemačka sebe smatra dovoljno jakom da mož [ ... ]

Energija pokreće svet. Ona je neophodni element svakog kretanja, razvoja I napretka. Euro Energy je specijalizovani analitički portal koji daje perspektive, odnosno objavljuje informacije, tekstove i analize, vezane za energetski sektor Evrope. Analitički pristup je deduktivni, s obzirom da uspostavljeni globalni energetski sistem, vrši poseban uticaj na svaki geopolitički prostor. Portal s toga prikuplja važne informacije vezane za funkcionisanje energetskog sektora svuda u svetu , i analizira ih sa pozicije evropskog kontinenta.

Naš cilj je da na jednom mestu prikupimo relevantne podatke i stručne analize, na osnovu kojih mogu da se donesu nezavisne procene. Na osnovu analiza i procena investitori mogu da donesu sopstvene zaključke o mogućnostima evropskog energetskog sektora. Sa druge strane šira javnost je u prilici da se upozna sa dobrim i lošim stranama projekata i investicija u oblasti energetike. Na osnovu stečenih znanja a u skladu sa opštim interesima, javnost može da pokreće određene inicijative u vezi sa realizacijom projekata. Dakle jedan od ciljeva je i proširivanje znanja javnosti o energetskom sektoru.

Portal objavljuje i važne informacije o najznačajnijim kompanijama čija je osnovna delatnost energetika, o njihovim projektima i planovima.

Energija pokreće svet. Ona je neophodni element svakog kretanja, razvoja I napretka. Euro Energy je specijalizovani analitički portal koji daje perspektive, odnosno objavljuje...

Kontaktirajte nas!

EuroEnergy
Adresa: Knez Mihailova 10
Beograd, Srbija

Telefon: +381654070470

Pratite nas!

Linkovi ka profilima na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Goolge+
Linked-in

Mini Galerija