1 2 3 4 5

unnamed

US ROYALTY TRUSTS 2012 PV10 ASSUMPTIONS

Najnovije Vesti

Energetika u svetlu geopolitičkih promena
07 feb 2017 02:13

    Energija odnosno energenti imaju [ ... ]

Energetska održivost
01 nov 2016 15:51

Kako je na kraju novac taj koji presuđuje , šta  [ ... ]

Promocija knjige "Era ruskog gasa - Gas i globalna...
23 okt 2016 12:08

  Srećko Đukić "Era ruskog gasa - Gas i g [ ... ]

NOVA ENERGETSKA MAPA BALKANA
30 avg 2016 13:44

Na energetskom polju odvijaju se dva paralelna pro [ ... ]

„SEVERNI TOK 2“ PUT KA OŽIVLJAVANJU„JUŽNOG TOKA“...
12 maj 2016 01:40

Pošto Nemačka sebe smatra dovoljno jakom da mož [ ... ]

NAUČNA konferencija „Ruski energetski projekti na Balkanu posle Južnog toka" održana je 03. marta u Beogradskoj poslovnoj školi.

U organizaciji Ruskog centra za strateška istraživanja, Fonda istorijskih perspektiva, Nove srpske političke misli, Srpskog koda i BPŠ.

Govorili su zamenik direktora RISI Igor Valentinovič Prokofjev, glavni i odgovorni urednik NSPM Đorđe Vukadinović, rukovodilac Balkanskog sektora RISI Nikita Viktorovič Bondarev, analitičar Instituta za evropske studije Goran Nikolić, predsednik Skupštine Udruženja za gas Vojislav Vuletić, urednik časopisa „Gasprom" Sergej Pravosudov, ekspert RISI za Tursku Irina Aleksandrovna Svistunova, naučni saradnik Inslav RAN i ekspert FIP Petar Ahmedovič Iskenderov, profesor Pravnog fakulteta u Prištini Dejan Mirović i analitičar NSPM Nikola Tanasić.

konf bg 3

610584340

Ruski-gasovod
Međunarodna agencija za energiju upozorila je da će Evropska unija i u "doglednoj budućnosti" biti zavisna od ruskog gasa
U pogledu energetske politike EU za 2014, Agencija predviđa rast uvoza gasa u EU, s obzirom na brzo smanjivanje proizvodnje fosilnog goriva u Uniji, posebno u Danskoj i Holandiji, javlja Euraktiv Srbija, prenosi Beta.
Agencija je pregled predstavila Evropskoj komisiji istoga dana kada je Rusija objavila da odustaje od projekta gasovoda "Južni tok".
Kako navodi Međunarodna agencija za enegrgiju (IEA), uvoz tečnog prirodnog gasa (LNG) u EU, koji se smatra izuzetno važnim za diversifikovanje snabdevanja, u 2014. je na rekordno niskom nivou i upola je manji nego 2010. godine.

Energija pokreće svet. Ona je neophodni element svakog kretanja, razvoja I napretka. Euro Energy je specijalizovani analitički portal koji daje perspektive, odnosno objavljuje...

Kontaktirajte nas!

EuroEnergy
Adresa: Knez Mihailova 10
Beograd, Srbija

Telefon: +381654070470

Pratite nas!

Linkovi ka profilima na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Goolge+
Linked-in

Mini Galerija