1 2 3 4 5

unnamed

US ROYALTY TRUSTS 2012 PV10 ASSUMPTIONS

Najnovije Vesti

Energetika u svetlu geopolitičkih promena
07 feb 2017 02:13

    Energija odnosno energenti imaju [ ... ]

Energetska održivost
01 nov 2016 15:51

Kako je na kraju novac taj koji presuđuje , šta  [ ... ]

Promocija knjige "Era ruskog gasa - Gas i globalna...
23 okt 2016 12:08

  Srećko Đukić "Era ruskog gasa - Gas i g [ ... ]

NOVA ENERGETSKA MAPA BALKANA
30 avg 2016 13:44

Na energetskom polju odvijaju se dva paralelna pro [ ... ]

„SEVERNI TOK 2“ PUT KA OŽIVLJAVANJU„JUŽNOG TOKA“...
12 maj 2016 01:40

Pošto Nemačka sebe smatra dovoljno jakom da mož [ ... ]

33333Izabrani evropski komesar za energetiku Migel Arijas Kanjete izjavio je da „u cilju energetske bezbednosti EU treba izgraditi (mrežu gasovoda) Južni koridor.
Kako je objasnio, Južni koridor je potreban „budući da je jasno da gasovod Južni tok ne može biti izgrađen sve dok se ne usaglasi s propisima EU".

dddAko ruski predstavnici zatraže, Evropska unija spremna da razmotri zahtev Rusije da se "unutar zakona EU nađu izuzeća za izgradnju 'Južnog toka'", rekla portparolka evropskog komesara za energiju Gintera Etingera, Marlen Holcner.

Na pitanje novinara o čemu bi konkretno moglo biti reči, ako se pitanje "Južnog toka" takođe pokrene na sastanku EU, Rusije i Ukrajine o sporu oko isporuka gasa 26. septembra u Berlinu, Holcnerova je istakla da 'Južni tok' nije na dnevnom redu berlinskog sastanka, ali da i o tome može biti razmene mišljenja na ruski predlog, prenosi Beta.

Ako ruski predstavnici zatraže, Evropska unija spremna da razmotri zahtev Rusije da se "unutar zakona EU nađu izuzeća za izgradnju 'Južnog toka'", rekla portparolka evropskog komesara za energiju Gintera Etingera, Marlen Holcner.

Ako ruski predstavnici zatraže, Evropska unija spremna da razmotri zahtev Rusije da se "unutar zakona EU nađu izuzeća za izgradnju 'Južnog toka'", rekla portparolka evropskog komesara za energiju Gintera Etingera, Marlen Holcner.

Energija pokreće svet. Ona je neophodni element svakog kretanja, razvoja I napretka. Euro Energy je specijalizovani analitički portal koji daje perspektive, odnosno objavljuje...

Kontaktirajte nas!

EuroEnergy
Adresa: Knez Mihailova 10
Beograd, Srbija

Telefon: +381654070470

Pratite nas!

Linkovi ka profilima na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Goolge+
Linked-in

Mini Galerija